[1550] Athani Haven

Preis: 4.400.000 €
RememberPrint

An idyllic setting above two of the island's most emblematic beaches, Egremni and Porto Katsiki, with unforgettable sunsets as well as bewildering views of the milky blue Ionian sea

7.194m²
284m²
5
5 + 2 WC
Open Plan
2
2021
4 places
2
220m
B+

 Φωλιασμένο σε μια πλούσια καταπράσινη δασώδη περιοχή στη νοτιοδυτική Λευκάδα, αυτό το ακίνητο κατέχει μια δεσπόζουσα θέση που δεν έχει αντίπαλους. Ο εμπνευσμένος σύγχρονος σχεδιασμός του συνδυάζεται σε απόλυτη αρμονία με το δραματικό και αγνό περιβάλλον χάρη στη χρήση φυσικών υλικών παντού, όπως το ξύλο και η πέτρα.

Η κατοικία διαιρούμενη σε δύο επίπεδα εκτείνεται σε 284m². Η μπροστινή είσοδος ανοίγει σε μια γκαλερί με θέα σε έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας ακριβώς από κάτω. Οι οροφές διπλού ύψους της γκαλερί δημιουργούν μια ευάερη αίσθηση, ενώ τα περιμετρικά υπερμεγέθη παράθυρα που διατρέχουν τη γεωμετρική διάταξη του κεντρικού κοινόχρηστου χώρου προσφέρουν φαινομενικά ατελείωτα πανοράματα. Μια σειρά από γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε μια υπέροχη βεράντα με θέα στη θάλασσα που εκτείνεται κατά μήκος της πρόσοψης της βίλας. Μια τουαλέτα επισκεπτών ολοκληρώνει τα καταλύματα σε αυτόν τον όροφο. Το πρώτο από τα πέντε υπνοδωμάτια βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου που περνάει από τη γκαλερί. διαθέτει ένα ιδιωτικό ντους και συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν σε μια μεγάλη βεράντα με θέα και πρόσβαση στους πολλαπλούς εξωτερικούς χώρους. Τα υπόλοιπα τέσσερα υπνοδωμάτια βρίσκονται εκατέρωθεν των φτερωτών ανώτερων επιπέδων. Η σκάλα της ανατολικής πτέρυγας οδηγεί σε δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν και τα δύο en-suite ντους, εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μπαλκόνια με θέα στις βεράντες, τις πισίνες και τις όμορφες δασικές περιοχές. Η σκάλα της δυτικής πτέρυγας οδηγεί σε άλλα δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με en-suite ντους. το ένα έχει μια σκιερή βεράντα με θέα, ενώ το άλλο διαθέτει ένα μεγάλο γωνιακό παράθυρο σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τη θέα στη θάλασσα.

Ο εξωτερικός χώρος και οι χώροι είναι εξίσου εντυπωσιακοί! Στο επίκεντρο, υπάρχουν δύο πισίνες: μια πισίνα υπερχείλισης μήκους 16 μέτρων για τους λάτρεις της κολύμβησης και μια καμπυλωτή πισίνα που μοιάζει με παραλία με ρηχό άκρο, ιδανική για τους μικρότερους κολυμβητές. Οι πολυεπίπεδες βεράντες διαθέτουν μια πλήρως εξοπλισμένη εξωτερική κουζίνα με μπάρμπεκιου και φούρνο πίτσας, δύο σκιερές τραπεζαρίες, ένα κατάστρωμα ηλιοθεραπείας που αιωρείται πάνω από την πλαγιά, ένα βυθισμένο σαλόνι με φωτιά, ένα τραμπολίνο ολυμπιακών διαστάσεων στο έδαφος, ένα δεντρόσπιτο, ένα γήπεδο μπάσκετ/ποδοσφαίρου, πινγκ πονγκ, ένα υπαίθριο γυμναστήριο, ένα περίπτερο γιόγκα και ένα παραμυθένιο μονοπάτι μέσα από το αρωματικό δάσος που οδηγεί στη μαγευτική γαλάζια θάλασσα κάτω από το σπίτι.

Ένα εμπνευσμένο ακίνητο με πολυτελείς πινελιές σε ένα υπέροχο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς!

 

 

Alle Informationen ohne Gewähr | E-mail: info@lefkas-landbroker.com | Preise zuzüglich 3% Maklergebühr

Lefkas - Landbroker
Ihr internationales und mehrsprachiges Team von Immobilienmaklern, Architekten und Ingenieuren
Email: info@lefkas-landbroker.com
Adresse
Petrou Filippa Panagou 18 , 31100 Lefkas

Geschäftszeiten
Montag - Freitag: 9:00 - 14:00
Samstag & Nachmittags: Nach Vereinbarung

Telefone
+30 698 106 9338 Maria Angelidou
+30 693 458 6192 Christiana Apostolou
+30 694 622 6258 Brigitte Karis
+30 2645 023 789 Büro